Musical, cabaret en voorstelling in schouwburg of theater in Nederland
Ga naar de homepage van theaterz.nl
Ga naar de homepage van theaterz.nl E-zine voor uw vrije tijd Tip ons over leuke theaters Bekijk de linkpartners van theaterz.nl
 
 

Annemarie de Bruijn
Cabaret in Amsterdam
Jochem Myjer
Droog Brood
Schouwburg Nijmegen
Schouwburg Den Haag
Cabaret voorstellingen
Cabaret in Zeeland
 
activitiez.nl
barz.nl
bungalowz.nl
campingz.nl
cinemaz.nl
hotelz.nl
museumz.nl
parkz.nl
restaurantz.nl
theaterz.nl
 
 

Theater De Muzeval -  Emmen

Theater De Muzeval is het kleurrijke theater in Emmen. Niet alleen het veelzijdige aanbod van theatervoorstellingen maar ook de sfeervolle ambiance van het theatercafé zorgen voor een heerlijk avondje uit. Of het nu gaat om toneel, show, cabaret, muziek of dans; u kunt het horen, zien en beleven in Theater De Muzeval. Een avondje Muzeval is ontspannen in meerdere opzichten. U kunt vlak voor de deur van het theater gratis uw auto parkeren. Voorafgaand aan vele voorstellingen kunt u van de meest smakelijke gerechten genieten in het theaterrestaurant. In de pauze hoeft u niet te wachten op een drankje want bij de meeste voorstellingen staat er een pauze-consumptie voor u klaar. En na afloop is het uiterst gezellig nagenieten in het theatercafé. U voelt zich er uit en thuis.


Tip:

Tickets koop je tegenwoordig veilig online bij Viagogo; de online marktplaats voor kaarten, je kunt daar onder andere terecht voor kaartjes voor Musicals, Opera, Cabaret en Concerten.


Boermarkeweg 43

7822 HM  Emmen

Telefoon:

0591-617000

Fax:

0591-643135


Theater De Muzeval Emmen
Theater De Muzeval Emmen
Theater De Muzeval Emmen
Theater De Muzeval Emmen