Musical, cabaret en voorstelling in schouwburg of theater in Nederland
Ga naar de homepage van theaterz.nl
Ga naar de homepage van theaterz.nl E-zine voor uw vrije tijd Tip ons over leuke theaters Bekijk de linkpartners van theaterz.nl
 
 

Annemarie de Bruijn
Cabaret in Amsterdam
Jochem Myjer
Droog Brood
Schouwburg Nijmegen
Schouwburg Den Haag
Cabaret voorstellingen
Cabaret in Zeeland
 
activitiez.nl
barz.nl
bungalowz.nl
campingz.nl
cinemaz.nl
hotelz.nl
museumz.nl
parkz.nl
restaurantz.nl
theaterz.nl
 
 

Chassé Theater -  Breda

Het in 1995 geopende gebouw, ontworpen door de internationaal vermaarde architect Herman Hertzberger, bevat drie theaterzalen (1430, 700 en 200 plaatsen), drie filmzalen, een brasserie en een overweldigende foyer. De afgelopen jaren heeft de stad een ware inhaalslag gemaakt. Het Chassé Theater presenteert nu zo’n 500 theater voorstellingen en 3.400 filmvertoningen per seizoen. In totaal bedient het Chassé Theater in een seizoen gemiddeld ruim 350.000 bezoekers met als absolute hoogtepunt het jaar 2003 waarin bijna 400.000 bezoekers het theater bezochten. Dankzij de gunstige ligging in het zuiden van Nederland, tussen de Randstad en Vlaanderen, bereikt het Chassé Theater een breed regionaal publiek en bij veel voorstellingen ook een nationaal en soms zelfs internationaal publiek.


Tip:

Tickets koop je tegenwoordig veilig online bij Viagogo; de online marktplaats voor kaarten, je kunt daar onder andere terecht voor kaartjes voor Musicals, Opera, Cabaret en Concerten.


Claudius Prinsenlaan 8

4811 DK  Breda

Telefoon:

076-5303100

Fax:

076-5303190


Chassé Theater Breda
Chassé Theater Breda
Chassé Theater Breda
Chassé Theater Breda