Musical, cabaret en voorstelling in schouwburg of theater in Nederland
Ga naar de homepage van theaterz.nl
Ga naar de homepage van theaterz.nl E-zine voor uw vrije tijd Tip ons over leuke theaters Bekijk de linkpartners van theaterz.nl
 
 

Annemarie de Bruijn
Cabaret in Amsterdam
Jochem Myjer
Droog Brood
Schouwburg Nijmegen
Schouwburg Den Haag
Cabaret voorstellingen
Cabaret in Zeeland
 
activitiez.nl
barz.nl
bungalowz.nl
campingz.nl
cinemaz.nl
hotelz.nl
museumz.nl
parkz.nl
restaurantz.nl
theaterz.nl
 
 

Theater De Vest -  Alkmaar

In het centrum van Alkmaar, geflankeerd door Grand Café De Studio en omringd door het Stedelijk Museum, de Bibliotheek Alkmaar en Artiance centrum voor de kunsten, en met de Grote Kerk Alkmaar aan de overkant, ligt Theater De Vest aan het Canadaplein. Met zijn verschillende multifunctionele zalen, moderne vormgeving en door zijn unieke ligging is Theater De Vest een aantrekkelijke accommodatie voor één- of meerdaagse kleine en grotere evenementen. Theater De Vest is wellicht ook de geschikte locatie voor úw activiteit: van congres, cursus tot een feest. Theater De Vest heeft een bijzonder vriendelijke uitstraling in een prachtige strak vormgegeven ambiance. Alle denkbare technische faciliteiten zoals audiovisuele communicatiemiddelen zijn aanwezig. Theater De Vest: Méér dan theater!


Tip:

Tickets koop je tegenwoordig veilig online bij Viagogo; de online marktplaats voor kaarten, je kunt daar onder andere terecht voor kaartjes voor Musicals, Opera, Cabaret en Concerten.


Canadaplein 2

1811 KE  Alkmaar

Telefoon:

072–5489888

Fax:

072-5489901


Theater De Vest Alkmaar
Theater De Vest Alkmaar
Theater De Vest Alkmaar
Theater De Vest Alkmaar
Theater De Vest Alkmaar
Theater De Vest Alkmaar